Snijderse Kermis van 27 t/m 29 augustus

In dit Snijderse Kermis Jubileumjaar pakt Stichting Chaamse Carnaval groot uit en gaat de evenementen tijdens dit het laatste weekend van augustus nog gezelliger maken.

Het vrijdagavondgebeuren wordt omgedoopt tot SNIJDERS GOT TALENT. Men hoeft zich dan niet te beperken tot Playbacken maar de deelnemers mogen ook op een andere manier hun talenten ten toon spreiden. Zingen, dansen, sauwelen, playbacken, stand-up comedian enzovoort. Bijna alles mag en we roepen vooral de oud-deelnemers op die in het verleden hun sporen hebben verdiend om nog eens op het podium te schitteren. Laat nog een keer zien wat je kan, eeuwige roem en flinke geldprijzen vallen je dan ten deel.

Zaterdagavond komen de sportievelingen aan bod tijdens de WEILANDGAMES. Dit jaar starten we wat vroeger zodat we ook wat eerder klaar zijn en nog een hele avond kunnen feesten in de tent. De organisatoren hebben weer en aantal gezellige spelen bedacht waar ook het publiek het nodige plezier aan zal beleven. We staan op het punt een geweldige disco-act te contracteren dus vertier en plezier gaan weer hand in hand op Snijders.

Zondagochtend begint de FAMILIEDAG om 10.00 uur met een SNIJDERS ONTBIJT. Spek met eieren zijn een goede bodem voor een leuke dag op Snijders of voor de start van een fietstocht door de Chaamse bossen. Na afloop kun je weer terug komen op Snijders en genieten van het middagprogramma. Voor de ouderen wordt Snijderse Kermis toegankelijker gemaakt en ook wordt er een invalidentoilet geplaatst. Een aantal vrijwilligers begeleiden zonodig de bejaarden naar Snijders waar ze kunnen genieten van een bakkie koffie met koek, een concert van de harmonie en van alle activiteiten nabij het gezellige terras.

Voor de jongeren van 10 tot 14 jaar worden er JEUGD-WEILANDGAMES georganiseerd en ook het traditionele KINDERPLAYBACK en de verloting van de pony zullen niet ontbreken. Tussen de bedrijven door kunnen volwassenen en kinderen proberen het Chaams record BUIKSCHUIVEN te verbeteren. Al met al een unieke gelegenheid om met de hele familie de zomervakantie op en gezellige manier af te sluiten op Snijders Chaam. Inschrijven, nadere informatie en foto’s van voorgaande jaren vindt u op www.chaamsecarnaval.nl.

Eerst nog even lekker genieten van uw welverdiende vakantie en dan graag tot ziens op de Snijderse Kermis.